The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından yoklama edilen oluş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu tavır yoklama edilmelidir. 

Yangın kapısı yangının yayılmaması ve bir gestaltnın farklı alanları arasından muayyen bir süre içre esrarın geçişini azaltarak binadan güvenli bir şekilde çıkmasını esenlamaktadır. Bu vadi baplarının yangın dayanımı derecesi ile yangına metanet süresini belirtmektedir.

FEZA Tertibat Odası Yangın Bapsı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı esna otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı kabil.

Bu kabil soruların tarafıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve daha katı çok mevzuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda soru meslekaretlerine münasebet olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek yürekin bizleri aramaya mebdelayabilirsiniz.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari yapısı özellikle yetişmek üzere tasarruf amacına ve kullanan nüfus adetsına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda birkötü insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu alışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Binalarda belirli standartlarda alan alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known as emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It başmaklık been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Sizin için yangın merdiveni projelerini iyi tasarlayarak projeye yaraşır yangın merdiveni uygulamasına baş başa hüküm Yangın Kapısı verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Binanın bâtıninden süfliya sadık nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

çıkma dokumalarda ve yangın merdiveni kayranı ancak olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

Binalarda mevcut yangın bapları ve asıl bapların taçı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın sineindeki farklı bir göz kapısı da mümkün.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kesif sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page